Supervision

Supervision

Pia Skogemann i Ishøj tilbyder supervision og egenterapi til professionelle behandlere og psykoterapeuter. Mine foreløb tilbydes efter individuelle aftaler, og jeg er godkendt af Dansk Psykologforening. Jeg har klienter fra blandt andet Glostrup, København og resten af Sjælland.

Udgangspunktet i supervision er dine sager i egen praksis

​Psykoterapeuter har mulighed for at få løbende supervision af mig. Det sker efter individuelle aftaler. Supervisionen gælder i forhold til de sager, som du har i din egen professionelle behandling, hvorimod egenterapi gælder i forhold til dine helt personlige forhold.

Den egenterapi, som medregnes til autorisation som psykolog, skal modtages efter, at man har bestået kandidateksamen, men det er ikke nødvendigt at dokumentere et arbejdsforløb i denne periode. Professionelle behandlere såsom psykologer må lade op til 25 timers egenterapi erstatte et tilsvarende antal timers supervision.​

Jeg er godkendt af Dansk Psykologforening til at give egenterapi, supervision og undervisning på psykologernes specialistuddannelse i psykoterapi.

Jeg er medlem af jungianske analytikeres internationale association, IAAP, af den danske afdeling, DSAP-Danmark, Psykoterapeut Foreningen og Dansk selskab for psykoanalytisk psykoterapi.